Jobba med oss

Karriär

Som konsult på Jakkal får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom produktion, produkt- och teknikutveckling. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper samt arbeta med kunder och dess leverantörer i olika led och skapa ett kontaktnät inför framtiden.

Vårt motto på Jakkal är att trivsel och välmående på arbetet genererar kreativitet och utveckling samt nöjda kunder. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetet.

Välkommen till Jakkal – tillsammans utvecklar vi för framtiden.

Lediga Jobb

Vi behöver förstärka vårt team ytterligare inom mekanisk konstruktion, då vi har efterfrågan från våra kunder samt att vårt projektkontor kan behöva utökas på sikt.

Välkommen med din ansökan!

CAM beredare

Vi är i en spännande tillväxtresa och vill nu förstärka vårt team med en CAM beredare.

Du bör ha mångårig erfarenhet av CNC-maskiner, inriktning svarvning och fräsning.

Önskvärt att du arbetat tidigare i Siemens NX, men även andra CAM-program är meriterande.

El-/elektronikkonstruktör

Vi behöver utöka vårt team med duktiga el- och elektronikkonstruktörer.

Har du många års erfarenhet inom yrket och kan ta en lead roll eller är du junior men har ett stort driv, engagemang och är snabblärd?

Vi har förfrågningar/projekt som kommer utveckla dig som är senior inom rollen och vi har en bred kunskap/kompetens på vårt projektkontor som kan hjälpa och utveckla den juniora att ta nästa kliv.

Förbättringsledare

Vi behöver förstärka vårt Jakkal team med en förbättringsledare som kommer vara specialist inom Lean och ständiga förbättringar ute hos våra kunder.

Har du ett stort lösnings fokus, är engagerad, brinner för produktionsutveckling och gillar att arbeta ”hands on”, så kan detta vara en tjänst för dig.

Teknisk projektledare

Vi söker omgående efter en erfaren teknisk projektledare som kommer att arbeta med utvecklings- eller leveransprojekt ute hos våra kunder.

Mekanikkonstruktör

Vi söker en konstruktör med ett genuint teknikintresse, som gillar kreativa utmaningar och som vill utvecklas inom konstruktions området.

Produktionstekniker

Vi söker en produktionstekniker/beredare till vårt team i Norrköping/Linköping.

Ansökstiden har gått ut, men välkommen med en spontan ansökan till ansok@jakkal.se

Produktionstekniker

Vi har kunder i omnejd som behöver vår kunskap och hjälp inom teknik- /produktionsutveckling, både inom monteringsflöden, skärande bearbetning och utbytessystem/reservdelar.

Välkommen med en spontan ansökan till ansok@jakkal.se

Maskiningenjörer,
spontanansökan

Jakkal’s vision är att förse industrin med smarta och effektiva kundanpassade produktionslösningar samt teknisk expertis inom området.

Vår styrka är våra medarbetare, som besitter bred erfarenhet och kompetens inom produkt-/teknik- och produktionsutveckling. Passar du in i profilen, varmt välkommen med en spontan ansökan via ansok@jakkal.se!