Lär känna oss

Jakkal’s vision är att förse industrin med smarta och effektiva kundanpassade produktionslösningar samt teknisk expertis inom området.

Jakkal AB

Jakkal är ett ingenjörsföretag som är verksamt i Laxå, Karlskoga/Örebro, Köping, Nyköping och Norrköping/Linköping samt Hässleholm.

Vi har ett kunnigt team med lång erfarenhet och kompetens med tyngdpunkt inom produktions-, produkt- och teknikutveckling.

Genom vårt breda tjänsteutbud kan vi erbjuda:

  • Kompetenta medarbetare med tyngdpunkt inom mekanisk konstruktion, el och automation, produktionsteknik och projektledning, men även inom andra kompetensområden genom hela er organisation.
  • Resurs- och specialistkonsulting ute hos kund.
  • Leverans av kundspecifika produktionslösningar, allt från lyftverktyg, fixturer till nyckelfärdiga maskinutrustningar inkl. CE-märkning och all dokumentation via vår ”In House” avdelning.
  • Additiv tillverkning – 3D printing.
  • Rekryterings- och bemanningslösningar både inom tjänstemanna- och kollektivsidan.

 

Vill du veta mer, varmt välkommen att kontakta oss!

Hållbarhet

Jakkal stödjer insatser för att skapa hållbarhet i vårt samhälle och bedriva affärer på ett etiskt sätt.

Vi vill vara ett pålitligt och ansvarsfullt företag gentemot våra medarbetare, affärspartners, samhälle och miljö. Vi vill ständigt utveckla vår verksamhet tillsammans med våra medarbetare och affärspartners.

Efterlevnad av lagar och bestämmelser är ett grundläggande krav enligt våra etiska riktlinjer.

Tillit är grunden till vår verksamhet.

Trygg arbetsgivare

Medarbetarnas rättigheter och behov respekteras, arbetsinsatser värdesätts och problem tas på allvar. Vi ska vara ärliga, pålitliga och alltid hålla våra löften.

Säker arbetsmiljö​

Vi eftersträvar en sund, positiv och säker arbetsmiljö. Vi värdesätter våra medarbetares hälsa och välbefinnande.

Från idé till verklighet

Tack vare vår gedigna erfarenhet och kompetens kan vi erbjuda nyckelfärdiga lösningar av hela eller delar av förädlingskedjan. Vi vill gärna vara med på hela resan från idé till verklighet och arbeta nära våra kunder genom långsiktiga relationer. Vi ställer alltid höga krav på kvalité, säkerhet på alla våra leveranser

Nyfikenhet, driv och engagemang är en viktig del av vårt arbete, vi vill ständigt utvecklas tillsammans med våra medarbetare och kunder.