Lär känna oss

Jakkal’s vision är att förse industrin med smarta och effektiva kundanpassade produktionslösningar samt teknisk expertis inom området.

2013 - Jakkal grundas

Jakkals resa började i en källarlokal i Örebro, maj 2013.

2014 - 2015 Expandering

Under dessa år passerade vi 15 anställda i en tillsynes trög marknad. Vi öppnade också vårt andra kontor med siktet inställt på gruvindustrin och totalleveranser.

Vi konstruerade och tillverkade smidesverktyg till hejarsmide, samt konstruerade rasskydd till en stor smidesverkstad i mälardalen. Där vi också var med vid montaget.

2016 - 2017
Köpingskontoret

2016 var starten för köpingskontoret och Thomas Holgersson’s resa inom Jakkal. Fokuset låg på att upprätta kundrelationer och affärer. 

Under denna tiden slöts också flera ramavtal med underleveratörer till fordonsindustrin.

2017, Jakkal breddar med ytterligare ett kompetensområde i och med uppstarten av en El & automations enhet. I förarsätet sitter Jan Myllyvainio som med sin gedigna erfarenhet kommer att bygga Jakkal för framtiden.

2018 - 2019
Stora framsteg

Historiska ordrar, 20 anställda, nyköpingskontoret och ett projektkontor i Karlskoga. Ja mycket hände under dessa år. 

 

2020 - Nu
Nya möjligheter

Ännu en milstolpe passerades, 30 anställa på Jakkal! Denna tiden har präglats av stora projekt och starten av en ny filial, nämnligen Jakkal Resourcing. Med denna nya gren i företaget kan vi tillhandahålla med rekryteringar och bemanningspersonal till våra kunder.